Komende productie

In 2019 bestaat bestaat Amstelveens Openluchttheater Elsrijk 70 jaar. Thalia is uitgenodigd om dit jubileum te vieren met een laatste uitvoering van Monsieur Choufleuri & Concert van Favorieten.

Monsieur Choufleuri is een eenakter operette van Offenbach.
Mijnheer Van der Schie (in het Nederlands) besluit een Italiaans operaconcert te organiseren voor zijn gasten. Hij nodigt drie beroemde vocalisten uit die op het laatste nippertje allen afzeggen.
Dochter Ernestine heeft de oplossing: zij zal de sopraanpartij zingen, haar vriendje Babylas neemt de tenorrol voor zijn rekening en Van der Schie zelf moet als bas fungeren. Babylas ziet dit bedrog als een uitstekende kans om Van der Schie te chanteren…

Na de pauze krijgt Van der Schie helemaal de smaak te pakken en kruipt hij in de rol van dirigent. Het Thaliakoor en diverse solisten zingen hun favoriete muziekstukken uit opera, operette en musical tijdens het Concert van Favorieten.

Kaarten kosten 5 euro en kunnen alleen aan de kassa gekocht worden, u kunt ook pinnen. Houders van de Amstelveenpas krijgen een korting van 50% op de toegangsprijs.

Aanvang voorstelling 15:00 uur.
Het theater gaat 30 minuten voor aanvang open.
Adres: De Ruwiellaan 20, 1181 PS Amstelveen

Slecht weer? Het optreden gaat dan ook door. De uitwijklocatie is een kerkgebouw van de Apostolische Gemeenschap, op Graaf Aelbrechtlaan 138 Amstelveen, 5 minuten van het theater vandaan.

Handig om te weten:
– Er is een beperkte voorraad zitstoeltjes, dus wie zeker wilt zijn van een stoeltje kan die het beste zelf meenemen.
– Consumpties kunnen alleen met munten betaald worden, deze zijn te koop bij de kassa.
– Er zijn geen parkeermogelijkheden.

Meer informatie: http://www.openluchttheaterelsrijk.nl/