Thalia financieel steunen

Er zijn verschillende vormen om Thalia financieel te steunen. Het is mogelijk vriend van Thalia te worden, ons te steunen door mee te spelen met de Vriendenloterij of door Thalia een bedrag te schenken, wat fiscaal aantrekkelijk kan zijn. Het is ook mogelijk om ons te sponsoren door middel van advertenties. Dat kan op deze website, maar ook in onze programmaboekjes.

Wilt u vriend van Thalia worden?
Dat kan individueel of als familie!
U steunt Thalia en wij zorgen dat u altijd als eerste bericht krijgt en u mag op de beste plekken zitten, in het speciale “Vrienden van Thaliavak”!

Vriend van Thalia
Minimale bijdrage: €15,00 per jaar
(geldig voor 1 persoon, voor- en najaarsproductie)
U krijgt tijdig bericht en als u reserveert krijgt u een mooie plaats in het speciale “vriend van Thaliavak”. Ook wordt u op de hoogte gehouden van onze speciale activiteiten.

Familie Vrienden van Thalia
Minimale bijdrage €25,00 per jaar
(geldig voor 4 personen, voor- en najaarsproductie)
U krijgt tijdig bericht en als u reserveert krijgt u vier mooie plaatsen in het speciale “vriend van Thaliavak”. Ook wordt u op de hoogte gehouden van onze speciale activiteiten.

Uw vriendenbijdragen zijn welkom op rekeningnummer NL25 RABO 0183 6747 31 t.n.v. Thalia Amsterdam, o.v.v. (familie)vriend van Thalia

De Vriendenloterij
U kunt ons ook steunen via de Vriendenloterij. Maar liefst de helft van uw inleg in deze loterij gaat naar Thalia, mits u Thalia opgeeft als uw favoriete doel. U maakt kans op prachtige prijzen en wij vallen ook in de prijzen door uw steun! Kijk snel op de website van de Vriendenloterij

Uw giften zijn aftrekbaar door onze culturele ANBI-verklaring!
Thalia is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als goed doel. Indien u ons steunt met een gift, is het bedrag fiscaal aftrekbaar. En omdat Thalia een culturele instelling is, mogen particulieren het bedrag voor 125% aftrekken en bedrijven en instellingen maar liefst voor 150%. Klik hier en lees meer.

Sponsoring met advertenties
Informeer naar de mogelijkheden. Stuur een e-mail.